Підбір енергоефективного обладнання для цілорічного кондиціонування повітря в режимі “холод / тепло” (до -20оС зонвішньої темп.) в загальній залі.
Підбір енергоефективного обладнання для цілорічного кондиціонування повітря в режимі “холод / тепло” (до -20оС зонвішньої темп.) в кухонній зоні.
Проектування та підбір обладнання приточно-витяжної системи повітря для загальної вентиляції ресторану.
Підбір вентиляційного обладнання для витяжної системи кухонних приладів, центрального витяжного зонту, зони горячого цеху, зони роздачі, зони заготівок.
Підбір та проектування системи “Вуличне кондиціонування” літньої терасси.
Підбір вентиляційного обладнання для витяжної системи c/у та технічних приміщень.
Підбір енергоефективного обладнання для догріву повітря в с/у, технічних зонах та зонах панорамних вікон центальної зали в режимі “тепло” до +35оС внутрішньої темп.
В сучасній маркетинговій боротьбі концептуальних ресторанів важливі всі деталі і кожний клієнт дорогий, тому комфортний мікроклімат в закладі має дуже велике значення.
Система вентиляції UniVent Connect, розроблена компанією Юнітех Кліма, забезпечить необхідний дисбаланс припливного і витяжного потоків, що дозволить уникнути попадання брудного повітря з кухні в зал; зробить комфортними умови праці для персоналу що готує їжу на відкритому вогні та забезпечить комфортний мікроклімат відвідувачам.
При застосуванні комплексної системи вентиляції UniVent Connect ми враховуємо архітектурні особливості приміщень, дизайн інтер’єру, вимоги до відпрацьованого повітря, вартість кліматичної системи та інше.
Особлива увага приділяється енергоефективності шляхом інтеграції інноваційної системами рекуперації теплоти, що в подальшому значно знижує витрати на електроенергію.
У складі вентиляційної системи застосовується гідрофільтр “Verner hasicí jiskry”, що окрім очищення повітря та гасіння іскр, дозволяє понизити температуру повітря у витяжному каналі до +45 гр.Ц.,
Застосування гідрофільтра “Verner hasicí jiskry” значно розширює можливості ресторатора та збільшує спектр можливостей кухні в діючому ресторані без капітального переобладнання інженерних мереж. За допомогою таких установок, організувати викид повітря в жилому кварталі чи торговому центрі не є проблемою.
Жароочисні витяжні системи з пониженням температури, в більшості випадків застосовуються для: