03115, м.Київ,
вул. Феодори Пушиної 8-А
+38 (066) 422 4979
Пн - Пт 09:00 - 18:00
Сб 10:00 - 16:00
Нд вихідний
Позвонить нам
Запатентована технологія Daikin Flash Streamer деактивує більш ніж 99,9% нового коронавірусу (SARS-CoV-2)
30.11.2020

Експериментальні результати

Відповідне дослідження було проведене компанією Daikin Industries Ltd у співпраці з професором Shigeru Kyuwa з Департаменту Біомедичних Наук Токійського Університету, а також дослідницькою групою під керівництвом професора Shigeru Morikawa з Департаменту Мікробіології Наукового Університету Okayama.

Вищезгадані тести стосуються лише запатентованої технології Flash Streamer. Ефект продукції, що оснащена цієї технологією, або ефекти в реальному середовищі застосування можуть відрізнятися. Для отримання додаткової інформації про продукцію Daikin з технологією Flash Streamer, необхідно звернутися до відповідної документації.

Результати експерименту вищезазначеної дослідницької групи, підчас якого віруси опромінювалися протягом 3 годин за допомогою технології Daikin Flash Streamer, показали, що:

  • Розряд Flash Streamer деактивував 93,65% коронавірусу (SAR-CoV-2) після опромінення протягом 1 години.
  • Розряд Flash Streamer деактивував 99,97% коронавірусу (SAR-CoV-2) після опромінення протягом 3 годин.

Джерело: Дослідницький звіт про ефект деактивації генератора плазмових іонів (Daikin Streamer) на SARS‑CoV‑2 за редакцією професора Shigeru Morikawa, Департамент Ветеринарної Медицини, Курс Мікробіології, Науковий Університет Okayama.

Про технологію Flash Streamer

Стрімерна технологія, розроблена кліматичним виробником Daikin у 2004 році, здійснює окиснювальне розкладання шкідливих речовин. Розряд Flash Streamer є типом плазмового розряду на базі інноваційної технології очищення повітря, що постійно генерує високошвидкісні електрони.
Потужність окиснювального розкладання набагато вища за звичайний плазмовий розряд (тліючий розряд). Більш того, у поєднанні з повітряними компонентами, ці високошвидкісні електрони здатні до потужного окиснювального розкладання, що постійно видаляє запахи, бактерії, а також забруднювачі повітря в приміщенні, такі як формальдегід.

 

Кліматична техніка від Unitech Clima

Кліматична техніка – це те, що забезпечує необхідний мікроклімат, при будь-якій погоді за межами приміщення. Щороку до такого виду обладнання все більше вимог. Якщо раніше продаж кліматичної техніки полягала тільки в продажу кондиціонерів, то зараз ринок представляють найрізноманітніші інженерні рішення. Кожне підприємство – від великого виробництва до маленького офісу – потребує комфортному мікрокліматі: температурі і вологості повітря. Виробники кліматичної техніки створюють різноманітну продукцію, здатну задовольнити будь-які вимоги промислових і приватних споживачів.

Кондиціонери стають особливо популярні в літню пору, тоді ж з’являється попит на вентилятори і спліт-системи. Все це дозволяє відчути приємну прохолоду в період виснажливої ​​спеки. До того ж, кондиціонери, забезпечують не тільки охолодження, але і мають функцію іонізації, очищення повітря. Найпопулярнішим рішенням для приватних квартир, будинків та інших житлових приміщень є спліт-системи. Кондиціонери такого типу мають два блоки – один встановлюється всередині приміщення, інший зовні. Вони з’єднані між собою трубками і проводкою. В одному з блоків знаходиться компресор. Промислові кондиціонери відрізняються більшою потужністю, адже розраховані вони на площу значно більше, ніж побутові. Завдяки їм забезпечується вентиляція повітря і необхідна регулювання температури.

Сучасні спліт-системи можуть працювати, як на охолодження, так і на обігрів. Це здійснюється завдяки функції теплонасоса. Таке альтернативне опалення актуально в міжсезоння, коли з’являється необхідність опалення квартири або окремого приміщення до настання морозів. Як бачимо, кондиціонери – це техніка, яка незамінна, як для приватних осіб, так і на підприємствах. Їх асортимент і сфери застосування дуже різноманітні, а кондиціонування повітря вже давно не єдина функція.

Кліматична техніка представлена ​​також осушувачами і зволожувачами різного виду (побутовими і промисловими).

Побутові осушувачі використовуються в тих квартирах, будинках, де підвищена вологість повітря, несприятливі наслідки якої – грибок і цвіль. Вони рятують від зайвої вологи шляхом посиленого вентилювання.
Промислові осушувачі – потужне інноваційне обладнання, яке застосовується в харчовій, хімічній, фармацевтичній промисловості, при переробці дерева, на будівництвах, в складському господарстві, а також у багатьох інших сферах. Основне їхнє завдання – забезпечення випуску продукції найвищої якості.
Що таке холодильне обладнання? Це холодильні та морозильні столи, вітрини для квітів, холодильні шафи і навіть цілі холодильні центри, які необхідні багатьом виробництвам і магазинам. Кліматична техніка такого роду не тільки зберігає продукти свіжими, але і виділяє гідності товарів, залучаючи покупців.

Для будь-якого бізнесу дуже важливо знайти правильне кліматичне рішення. Фахівці компанії Unitech Clima допоможуть підібрати необхідне обладнання і створять проект, сходячи з ваших цілей і завдань. Недостатньо просто купити кліматичну техніку в Києві або будь-якому іншому місті, її необхідно правильно встановити. У комерційних і виробничих приміщеннях цим повинні займатися виключно професіонали. Допущені помилки дилетантів можуть дорого обійтися бізнесу.

Що ми можемо вам запропонувати?

Індивідуальні рішення під вимоги і завдання, які ставлять нам наші клієнти. Наша мета – продаж обладнання, розробка та реалізація цілого проекту, який включає також доставку, монтаж і налагодження.
Ми створюємо автономні кліматичні системи «під ключ», що дуже зручно клієнтам, адже це позбавляє їх від зайвих витрат часу і коштів.
Працюємо з обладнанням всесвітньо відомих брендів, які пройшли перевірку часом і показали свою ефективність. На доказ цього наші успішно реалізовані проекти в будинках, офісах і інших комерційних приміщеннях.
Unitech Clima
– кращі індивідуальні кліматичні рішення для вашого бізнесу.